Hus-tag auktion
Coco Beach Nov. 06

 

Kære gæst og ven af C&C Travel

Her er endelig en lille update på vores store projekt “NYT TAG” som vi iværksatte i Julen 2006. Det har været en lang process at fordele de mange penge vi samlede ind via vores store auktion og fra mange af vores hjælpsomme stamkunder.

Følgende at sket siden vi startede:

1. Alle ansatte på Coco beach fik lov til at ansøge om financiel hjælp til forbedringer af personlig bolig ved at udfylde et detaljeret budget over materialer og arbejdskraft.

2. Over 70 ansøgninger blev modtaget, og de blev herefter minitiøst gennemgået for at fastslå hvem der var mest trængende. Forhold som lønindtægt, boligens tilstand og antal personer I samme hus blev alle taget I betragtning. Og vi havde i

3 omgange folk rundt at fotografere husene som dokumentation. 3. Efter flere ugers undersøgelser kunne vi med stor glæde offentliggøre navnene på de 35 familier der var sluppet gennem nåleøjet. Stor jubel udbrød!!!

4. Herefter gik kontordamerne i gang med regnemaskinen. For at alt skulle foregå korrekt, blev pengene nemlig overført direkte til de forskellige leverandører med udførlige lister på hvad de skulle udlevere og til hvem.

5. Her på Filippinerne har man kun en ugentlig fridag, og eftersom det var super højsason var der ikke mulighed for at tage ferie. Så de heldige ansatte brugte de næste pår måneder hver eneste fridag på at flytte gasbeton blokke, pudsning af vægge, maling, taglægning osv. Men næsten alle byggeprojekterne er nu færdige og det er os en stor fornøjelse at kunne udsende denne mail og vise hvort stor en forskel vi almindelige danskere kan gøre for forholdsvis små penge.
Evelyn Gabayno “Belen” – 28,230.00 Php (ca. 3.500 dkr)
Før:
Efter:
Alle børn på Coco Beach kender Belen, hun er nemlig vores babysitter og arrangerer hver eftermiddag aktiviteterne på legepladsen. Hun bøde før I et lille hus sammenflikket af brugte spånplader og sawali. Hun har sparret op I mange år og har nu med hjælp fra vores Danske gæster kunne bygge et fint lille hus I cement til hendes familie på 6. Og ja, hele familien elsker pastel farver…


Liboro Maranan “Boro”
Før:

Billede mangler
Efter:
Som en lille sidenote kan vi nævne at vores trofaste sikkerhedsvagt Boro for 3 år siden fik foræret dette store flotte hus af vores danske gæster, samlet pris 120.000 php (ca. 15.000 dkr) Han passer rigtig godt på det og har efterhånden også fået en flot og frodig have.


Eugenio Arellano “Boy” - 23,725.00 Php (ca. 2.900 dkr)
Før:
Efter:
Boy er matros på en af vores store bancær, men hans hus var hverken vind eller vandtæt!!! Men nu står det med 4 nye vægge og lyser op I landsbyen.


Ricardo Senit “Carding” - 23,176.00 Php (ca. 2.800 dkr)
Før:

Efter:
Gamkle trofaste carding fra aktivitets afdeligen står altid og synger for nyankomne gæster. Nu har han endelig taget sig sammen til at fjerne rodet foran huset og I stedet tilbygge et fint lille køkken til sin kone gennem 22 år.


Gadjel Manalo “Gadjel” - 27,750.00 Php (ca. 3.400 dkr)
Før:

Efter:
Gardjel er en af vores hårdt arbejdende altmuligmænd. Hans hus ligger helt ud til vandkanten I Delaruan, og har altid mindet os om et typisk problem på FIlippinerne. Det var påbegyndt I cement, men pengene løb ud og det blev lappet med med spånplader og sawali. Men nu har han endelig fået færdiggjort huset og det ligger og pynter I en “smuk” mintgrøn farve.


Angelito Lumpas “Lito” - 50,311.00 Php (ca. 6.000 dkr)
Før:

Efter:
Vores altid trofaste kok Lito bor her med sin familie på I alt 9 personer. Med hjælp fra C&C travels gæster har han kunne tilbygge et fint lille køkken og terrasse, udvide taget samt pudse og male hele huset. Han er så glad at selv maden på Coco beach er blevet bedre.


Nilo Deliverio “Nilo” - 13,750.00 Php (ca. 1.700 dkr)
Før:

Efter:
Nilo er en af vores gamle snedkere, hvis hus kollapsede under en tyfon. Han har nu genopbygget det I sawali med fundament og forstærkninger I cement.


Sherly Garcia “Sherly” - 28,392.00 Php (ca. 3.400 dkr)
Før:

Efter:
Sherly er køkkenassistent og selvom hun kun er 1.5 meter høj kan hun skrubbe en kæmpe bradepande hurtigere og bedre end de storre drenge. Og nu hvor hendes mand har knoklet for at lave hele huset I cement og lægge nyt tag I galvaniseret jern, har hun også demonstreret hvem der bestemmer derhjemme med et diskret lilla gardin.


Venus Caguete “Venus” - 29,076.00 Php (ca. 3.500 dkr)
Før:

Efter:
Altid smilende venus har været med i 3 forskellige Coco Beach brochurer pga hendes kønne smil. Hun er tjener, men elsker at rode med potteplanter. Hun har sammen med sin mand udvidet huset og forbedret taget.


Rowena Lascano “Weng” - 25,000.00 Php (ca. 3.000 dkr)
Før:

Efter:
Weng er også køkkenassistent. Men da hun fik nyheden om at hun var udvalgt drønde hun ned I banken og fik et yderligere lån. Hun er nemlig en ambitiøs lille dame og planlægger nu at udleje hele den nye overbygning for at kunne sende børnene på universitet I Manila.


Wilfredo Caguete “Willy” - 25,000.00 Php (ca. 3.000 dkr)
Før:

Efter:
Willy er stadig I gang med at bygge, men ville gerne lige vise det nye flotte køkken som C&C Travels gæster har sponsoreret. Han har bedt understrege os om at understrege hvor glad og stolt han er over fliserne…

 

Mange varme hilsner og hjertelige tak fra hele Coco Beach familien