Gå til indholdsfortegnelsen
Thung Wua Laen School
Chumphon Scholarship Program er et af C&C’s hjælpeprogrammer i Thailand, oprettet i samarbejde med vore gæster. Målet er, at sponsere unge, som har evner, men ikke økonomisk mulighed for uddannelse.

Thung Wua Laen skolen ligger i Chumphon provinsen og er etableret i 1956 af lokalsamfundet. Skolen har kun 5 lærere plus 2 lærere, som er blevet ansat til at undervise i engelsk og matematik. Disse 2 lærere bliver lønnet via sponsorpenge fra C&C’s gæster.

Tilbuddet i denne skole består af 2 niveauer indskoling samt 6 niveauer underskole. I øjeblikket er 57 elever indskrevet på skolen, 23 drenge og 34 piger.

Skolen er ikke fuldt statsstøttet. Ind imellem donerer lærerne en del af deres indtægt til at betale for børnenes frokost. Derfor var det glædeligt for alle, at C&C’s gæster nu sponserer nogle scholarships.

Lærerne og vi udvalgte 10 elever, som vi nu sponserer; dvs. at vi betaler for deres undervisning, frokost, skoleuniformer, bøger etc.
Når eleverne har lært lidt mere engelsk, vil vi bede dem om at skrive nogle små breve, som vil kunne ses her på hjemmesiden.

Forældrene til disse børn er meget taknemmelige for projektet, da mange ikke har råd til at sende alle deres børn i skole.

C&C Thailand er også meget taknemmelig for Jeres hjælp.

For god ordens skyld skal det nævnes, at alle administrative omkostninger og rejser i forbindelse med projektet betales direkte af C&C Travel, så ALLE donationer går ubeskåret til børnene.

Gæster, som bor på Chumphon Cabana (samt alle andre) er meget velkomne til at besøge skolen, som ligger inden for gå-afstand fra hotellet.